Saturday, June 20, 2009

inspirasi

emm bosan nyee
aku ni rumh x de astro mcm org lain so tgok laa stu channel ni
bosan laa konsert tu
ape laa yg byk sgt konsert ni
bosan btol
skrang ni byk laa program realiti mcm cendawan tumbuh selepas hujan
ish2 program ni bole melekakn dan nsib aku x minat sgt benda mcm ni
even minat laa jgk tpi xde la smpi mnyesal klu terlepas stu episod kn
ape kne mgena dgn konsert tu?? haha
aku pon x twu

*******

esok hari ahad
episod baru utk cerita ghost tv8
citer tu bole buat aku nk jerit je bile byk sgt iklan
sbb geram x twu spe serial killer tuu
mule2 aku ngat pakwe chryl samad tpi die da mati so bukan die
n aku rase skarang ni pakwe harum pulak byk spekulasi dlm otak aku ni hehe
citer tu buat aku x sbr nk tggu ari esok hehe
dan smkin dkt jgk laa aku nk smbung blja huhu


*******

hari ni aku x pyh masak hehe
aku ni rase mcm maid je
mak aku bg duit sbb tolng msk hehe
best2
mule2 aku ni nk ngis jgk cbb kne msak hari ni
sebab mak aku kne kje ari ni
besa laa cikgu contoh haha
x de laa main2 je
cbb aku nk ngis hari ni ialah aku kne potong daging rusa yg ayah aku buru dkt tawau
huhu daging tu ade lagi bulu die eiii
mngerikn je laa
tgh aku potong ayah aku kate x pyh masak cbb ma bli lauk
eii dlm hati geram jgk cbb knape x bg twu awal2 rase nk ngis bru bg twu hehehe
fuhh!! selamat x pyh masak hehe
mngerikn kwan2
x berani aku nk potong cbb geli kuang3
hmm itu je laa aku nk berceloteh da x twu nk tulis ape haa
emm lagi stu aku tgh aim stu kasut everlast hehe
ntah knape aku nk tulis aku aim tu
cbb aku x de money cbb tu tulis tgh aim haha
da laa merepek je
daarlz!!

3 comments:

khadijah binti khamis said...

cite ghost bknye best..huhuhu
npe la ko minat..
wow nk daging rusa gak..huhuhuh
kim salam family..hahaha

awatachilovestory said...

best ar weh haha
dging rusa sedap laa
mak aku hari ni wat nasi daging rusa
sedap laa very juicy beb

awatachilovestory said...

best ar weh haha
dging rusa sedap laa
mak aku hari ni wat nasi daging rusa
sedap laa very juicy beb