Thursday, September 9, 2010

kesesakan peluh manusia

fuhh!! ari ni aku ke jalan Tar yg kali ketiga.. dan aku hairan ape la aku wat kt sne yg sggup utk kali ketiga..
yg pertama aku teman kn azam dan azam temankn aku tuk bli tudung rya
yg kedua aku ke sne teman mak aku g bli brg raya kerepek,, bunga kering dan mcm2 lagi
yg ketiga aku ke sne meneman teman aku utk bli baju raya cotton yg glemer dan sgt mura pada harga RM60 only!! ** sgt murah kn**
pada hari ini aku mmbwk hasil indu ke atas tgn aku yerp! inai tgn da mcm indu da aku tgok aku ni 2 kali pndg mcm nk g kawin pon ade hehe dan juga hasil makanan yg best iaitu kek choc moist straight from oven hmm sedap nya dan sgt murah pada harga rm10 dan aku juga beli eye lash!! sje nk gatal pakai wahahah!!..overall nye kite bole nmpk disini masjid jamek amat la mura harganya jika dibandingkn di tmpat lain tpi masalh yg sgt melanda di masjid jamek adalah kesesakan bau dan peluh manusia mmg sgt harum ok!


da macam paria pon ada hehe

eye lash baru haha nmpk pelik disitu yaa

3 comments:

mzzenma said...

fuyooo..
tergoda aku tngok mata ateepah alooyah neyh...

awatachilovestory said...

fuyoooo haha!!
msti laa tergoda kn nama pon awatif hahaha!!

!! IR MIZ DINO !! said...

kamu mmg santek pown.. =)